Підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу | Рада Адвокатів Запорізької Області

Підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу

Анонси
17:06 Пн 07.02.22 612 Переглядів
Версія для друку

Державний заклад післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу» (далі – Академія) як заклад, що належить до сфери управління Державної служби фінансового моніторингу України (далі – Держфінмоніторинг), здійснює навчальну діяльність на виконання Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» (№ 361 від 06.12.2019р.) (далі – Закон) та постанови Кабінету Міністрів України від 02.09.2020 року № 777 «Про затвердження Порядку організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу» і є екзаменаційним центром з проведення іспиту на відповідність знань з питань фінансового моніторингу відповідальних працівників, а також працівників залучених до проведення фінансового моніторингу. 

Враховуючи те, що відповідно до статті 6 Закону адвокатські бюро, адвокатські об’єднання та адвокати, які здійснюють адвокатську діяльність індивідуально, відносяться до спеціально визначених суб’єктів первинного фінансового моніторингу, Академія запрошує на підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу вищезазначених представників, якщо вони беруть участь, діючи від імені та/або за дорученням клієнта, у будь-якій фінансовій операції та/або допомагають клієнту планувати чи здійснювати операцію щодо:

купівлі-продажу нерухомості або управління майном при фінансуванні будівництва житла;

купівлі-продажу суб’єктів господарювання та корпоративних прав;

управління коштами, цінними паперами або іншими активами клієнта;

відкриття та/або управління банківським рахунком або рахунком у цінних паперах;

залучення коштів, необхідних для створення юридичних осіб та фондів, забезпечення їх діяльності або управління ними;

створення, забезпечення діяльності або управління юридичними особами, фондами, трастами або іншими подібними правовими утвореннями.

Підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу для спеціально визначених суб’єктів первинного фінансового моніторингу, державне регулювання і нагляд за діяльністю яких здійснює Міністерство юстиції України відбудеться в період з 21 по 24 березня 2022 року. Курс підвищення кваліфікації включає навчання та складання іспиту на відповідність знань з питань фінансового моніторингу. Оскільки в країні, наразі, діють карантинні обмеження та у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією, Академія проводить навчання дистанційно в онлайн форматі. Вартість курсу складає 4100,00 грн.

Освітня діяльність Академії здійснюється згідно з освітніми програми погодженими з Держфінмоніторингом та Міністерством юстиції України.

Академія має офіційний веб-сайт https://finmonitoring.in.ua, де в розділі «Онлайн-реєстрація» можна зареєструватися на проходження підвищення кваліфікації.

Детальну інформацію щодо організації і проведення навчання можна отримати за телефонами: (044) 594-16-24, (050) 60-55-771, (097) 445-96-64.


Детальна інформація про захід у файлі, що долучається: 

Перегляд файлу: Лист Академії фінмоніторингу

 

Популярні новини

Новини Ради

З Днем адвокатури!

Дорогі колеги! Другий рік поспіль ми відзначаємо День адвокатури в непростих умовах воєнного стану.

14:28 Вт 19.12.23 182

Новини Ради

Звільнення від сплати щорічного внеску: від адвокатів приймають…

Адвокати, які мають підстави для звільнення, зменшення або відтермінування сплати щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування, можуть до кінця поточного року подати відповідні заяви до рад адвокатів.

14:13 Пт 01.12.23 392

Новини Ради

Під час важких боїв за Україну та її незалежність в Пологівському…

6 вересня 2023 року під час важких боїв за Україну та її незалежність в Пологівському районі Запорізької області героїчно загинув наш адвокат, член Ревізійної комісії з 2017 року Панченко Сергій Миколайович.

13:13 Пт 22.09.23 242

Новини Ради

Про виготовлені посвідчення адвоката (станом на 24 серпня 2023)

посвідчення адвоката

16:00 Сб 26.08.23 977

Новини Ради

Вебінар “Судова практика у справах про захист честі, гідності та…

Вебінар “Судова практика у справах про захист честі, гідності та ділової репутації публічних осіб”

12:25 Пн 14.08.23 571

Новини Ради

Надавайте пропозиції щодо цікавих та актуальних для Вас тем, які…

13:07 Ср 05.04.23 526

Новини Ради

З великим сумом повідомляємо про загибель адвоката Незоли Антона…

9:48 Пт 16.12.22 609

Новини Ради

НААУ оприлюднила третій Звіт про міжнародну допомогу адвокатам під…

8:43 Чт 15.12.22 355

Будьте проінформовані

Залишайтеся в курсі останніх новин, публікацій та заходів нашої організації, а також отримуйте актуальні правові огляди з коментарями юристів

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Категорії

Бажаєте розмістити Публікацію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл