Всеукраїнський футбольний турнір серед адвокатів «Адвокатська Співдружність 2018» | Рада Адвокатів Запорізької Області

Всеукраїнський футбольний турнір серед адвокатів «Адвокатська Співдружність 2018»

Пост-релізи
17:00 Нд 23.09.18 1967 Переглядів
Версія для друку

22.09.-23.09.2018 року – команда Ради адвокатів Запорізької області «Січ» у складі адвокатів: Хільченко Сергія Станіславовича, Бєлка Антона Валерійовича, Шеєнко Юрія Олександровича, Скрипка Павла Анатолійовича,Тивоненко Данила Руслановича, Бахмута Михайла Сергійовича, Денщіка Максима Сергійовича, Черкашина Івана Івановича, Середи Андрія Анатолійовича, Мухіна Антона Анатолійовича прийняла участь у Всеукраїнському футбольному турнірі серед адвокатів «Адвокатська Співдружність 2018». 

Під час жеребкування наша команда потрапила до групи А, де зустрілась з командою «KRBA-Team»(Київська область) та командою «Українські адвокати» (м. Київ).

22.09.2018 року першим суперником команди Ради адвокатів Запорізької області «Січ», стала команда «KRBA-Team»(Київська область). На полі вирувала напружена атмосфера, ніхто з суперників не хотів поступатись. Після першого тайму на табло горіли нулі. Проте в середи другого тайму команда «KRBA-Team»(Київська область), скориставшись єдиною помилкою наших хлопців, зуміла забити єдиний м’яч в зустрічі. Зустріч закінчилась з рахунком 0:1 на користь команди «KRBA-Team». Проте наші хлопці зуміли реабілітуватись в наступному матчі та перемогли команду «Українські адвокати» (м. Київ) з рахунком 9:2.

23.09.2018 року наша команда в чвертьфіналі зустрілась з командою «LEX» (м. Харків). Попре домінування нашої команди на футбольному полі, команда «LEX» (м. Харків) в середині першого тайму забила гол. В другому таймі команда Ради адвокатів Запорізької області «Січ» постійно створювала небезпеку біля воріт суперників, проте м’яч вперто не влітав в ворота. Зустріч закінчилась з рахунком 0:1 на користь команда «LEX» (м. Харків).

Після поразки від команди «LEX», наша команда потрапила до кубку «Надії», де в чвертьфіналі зустрілась з командою «EVRIS-Київщина1» (Київська область). Матч був дуже напружений кожна з команд не хотіла поступатись. Першими в зустрічі зуміли відзначитись хлопці з команди «EVRIS-Київщина 1». Проте наші хлопці не розгубились, зуміли зрівняти рахунок в матчі, а згодом ще й вийти в перед. Матч закінчився з рахунком 1:2 на користь команди Ради адвокатів Запорізької області «Січ».

В півфіналі кубку «Надії», на нашу команду вже чекала команда «Зірка» (м. Суми). Швидкий гол команди «Зірка» на початку зустрічі суттєво вплинув на гру. В першому таймі у нашої команди нічого не виходило. На початку другого тайму суперники зуміли забити ще один м’яч, рахунок в зустрічі став 0:2. Команда Ради адвокатів Запорізької області «Січ» не розгубилась та взяла під свій контроль гру, створила безліч гольових моментів, проте м’яч уперто не хотів потрапляти у ворота суперника. Зустріч закінчилась з рахунком 0:2 на користь команди «Зірка».

Зрештою золоті медалі Всеукраїнського футбольного турніру серед адвокатів «Адвокатська Співдружність 2018» здобула команда АФУ «Олімп» (м. Харків), срібні медалі здобула команда «KRBA-Team» (Київська область), бронзові медалі турніру здобула команда «LEX» (м. Харків), переможцем кубку «Надії» стала команда «Зірка» (м. Суми).

Команда Ради адвокатів Запорізької області «Січ» виражає подяку Раді адвокатів Запорізької області за підтримку та Адвокатському об’єднанню «Мороз і партнери» за запрошення нашої команди, високий рівень організації турніру, теплий прийом та надану підтримку. 

До зустрічі на футбольних полях України. Вболіваймо за нашу команду!

 

Популярні новини

Новини Ради

З Днем адвокатури!

Дорогі колеги! Другий рік поспіль ми відзначаємо День адвокатури в непростих умовах воєнного стану.

14:28 Вт 19.12.23 132

Новини Ради

Звільнення від сплати щорічного внеску: від адвокатів приймають…

Адвокати, які мають підстави для звільнення, зменшення або відтермінування сплати щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування, можуть до кінця поточного року подати відповідні заяви до рад адвокатів.

14:13 Пт 01.12.23 337

Новини Ради

Під час важких боїв за Україну та її незалежність в Пологівському…

6 вересня 2023 року під час важких боїв за Україну та її незалежність в Пологівському районі Запорізької області героїчно загинув наш адвокат, член Ревізійної комісії з 2017 року Панченко Сергій Миколайович.

13:13 Пт 22.09.23 212

Новини Ради

Про виготовлені посвідчення адвоката (станом на 24 серпня 2023)

посвідчення адвоката

16:00 Сб 26.08.23 907

Новини Ради

Вебінар “Судова практика у справах про захист честі, гідності та…

Вебінар “Судова практика у справах про захист честі, гідності та ділової репутації публічних осіб”

12:25 Пн 14.08.23 542

Новини Ради

Надавайте пропозиції щодо цікавих та актуальних для Вас тем, які…

13:07 Ср 05.04.23 504

Новини Ради

З великим сумом повідомляємо про загибель адвоката Незоли Антона…

9:48 Пт 16.12.22 575

Новини Ради

НААУ оприлюднила третій Звіт про міжнародну допомогу адвокатам під…

8:43 Чт 15.12.22 330

Будьте проінформовані

Залишайтеся в курсі останніх новин, публікацій та заходів нашої організації, а також отримуйте актуальні правові огляди з коментарями юристів

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Категорії

Бажаєте розмістити Публікацію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл