29 березня 2018 року у Запоріжжі відбувся інформаційно-ознайомчий семінар «Медіація як інструмент для адвоката» | Рада Адвокатів Запорізької Області

29 березня 2018 року у Запоріжжі відбувся інформаційно-ознайомчий семінар «Медіація як інструмент для адвоката»

Пост-релізи
20:45 Чт 29.03.18 3554 Переглядів
Версія для друку

Семінар відбувся 29 березня 2018 року у місті Запоріжжя. На захід з підвищення кваліфікації були запрошені адвокати Запорізької області та інших регіонів України. Відкриття розпочалося з вітального слова заступника Голови Ради адвокатів Запорізької області Максима Семенова.
Доповідачі не тільки розкрили цікаву для адвокатів  тему медіації, але й розповіли про власний досвід. Зокрема,  Сергєєва Аліна Юріївна - адвокат-медіатор, координатор та викладач Сертифікатної освітньої програми «Теорія та практика медіації» НЮУ імені Ярослава Мудрого, член Ради ГО «Європейський центр верховенства права» розповіла про медіацію в професійній діяльності адвоката. Про переваги володіння навичками медіатора, які техніки з медіації можуть сприяти комунікації адвоката з клієнтами, з опонентами, з колегами, з партнерами, в суді тощо. Також про особливості роботи адвоката-медіатора. Цувіна Тетяна Андріївна – к.ю.н., асистент кафедри цивільного процеса НЮУ імені Ярослава Мудрого, викладач Сертифікатної освітньої програми «Теорія та практика медіації» НЮУ імені Ярослава Мудрого, медіатор висвітила загальний огляд процедури медіації, переваги та відмінні особливості. Перспективи правового врегулювання медіації в Україні. Порівняння медіації з процедурою врегулювання спору за участю судді.
Семінар організовано Радою адвокатів Запорізької області та Українською академією медіації за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя». Інформаційна підтримка - Відділення Асоціації правників України в Запорізькій області. 
Рада адвокатів Запорізької області висловлює окрему подяку Запорізькому національному університету та Коломоєць Тетяні Олександрівні, доктору юридичних наук, професору, декану юридичного факультету,  завідувачу кафедри адміністративного та господарського права Запорізького національного університету за надання бази для проведення семінару. 
 

Популярні новини

Новини Ради

З Днем адвокатури!

Дорогі колеги! Другий рік поспіль ми відзначаємо День адвокатури в непростих умовах воєнного стану.

14:28 Вт 19.12.23 132

Новини Ради

Звільнення від сплати щорічного внеску: від адвокатів приймають…

Адвокати, які мають підстави для звільнення, зменшення або відтермінування сплати щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування, можуть до кінця поточного року подати відповідні заяви до рад адвокатів.

14:13 Пт 01.12.23 337

Новини Ради

Під час важких боїв за Україну та її незалежність в Пологівському…

6 вересня 2023 року під час важких боїв за Україну та її незалежність в Пологівському районі Запорізької області героїчно загинув наш адвокат, член Ревізійної комісії з 2017 року Панченко Сергій Миколайович.

13:13 Пт 22.09.23 212

Новини Ради

Про виготовлені посвідчення адвоката (станом на 24 серпня 2023)

посвідчення адвоката

16:00 Сб 26.08.23 907

Новини Ради

Вебінар “Судова практика у справах про захист честі, гідності та…

Вебінар “Судова практика у справах про захист честі, гідності та ділової репутації публічних осіб”

12:25 Пн 14.08.23 542

Новини Ради

Надавайте пропозиції щодо цікавих та актуальних для Вас тем, які…

13:07 Ср 05.04.23 504

Новини Ради

З великим сумом повідомляємо про загибель адвоката Незоли Антона…

9:48 Пт 16.12.22 575

Новини Ради

НААУ оприлюднила третій Звіт про міжнародну допомогу адвокатам під…

8:43 Чт 15.12.22 330

Будьте проінформовані

Залишайтеся в курсі останніх новин, публікацій та заходів нашої організації, а також отримуйте актуальні правові огляди з коментарями юристів

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Категорії

Бажаєте розмістити Публікацію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл